Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

JuniorStreeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Problem mam z torrentem.Mam nowy komputer win7 i zawsze mi chodziło.Uruchamiam ze zgodnoścą win xp s3 i nic.Uruchamiam przez kurczaczki i też nic , czekam 20 min i nic nie rusza sie.

Link do ss'a: https://picasaweb.google.com/117726718214464603727/13Stycznia2012#5697212606981209714

2.Czy kupienie yang na G-metin jest warte uwagi.Ceny są kuszące lecz czytałem że to tylko poradniki do z forach

Opublikowano

G-metin to jest oszustwo !

1326497561-U433938.gif

ilość postów:

`- 15-30[X]

`-30-45[X]

`-45-55[.]

`-55-70[.]

`-70-85[.]

`-100-200[.]

Opublikowano

Odpowiedź masz zawartą w pytaniu, Masz Windows 7 a uruchamiasz z zgodnością Windows XP SP3 więc widzisz, uruchom z zgodnością Win 7 (nie wiem czy takie coś istnieje).

2. Co do G-Metin'a to stanowczo odradzam, oszuści i nic więcej. Nie kupuj tam, już wolę allegro ;)

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

W G-Metin nie kupuj... Ja kupiłem z kumplem i napisali mi że ich zbanowali i że za miesiąc mi dadzą a minęło już prawie 6 miesięcy i nie ma odpowiedzi ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...